Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per Studentet dhe Stafin Akademik ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studente dhe stafin akademik ne Universitetin Politeknik te Barit, Itali, per semestrin e dyte  te vitin akademik 2018-2019.

Afati i fundit per aplikim eshte 16 Nentor, 2018.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenie me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al