Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik ne Universitetin Valladolid, Spanje

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik  ne Universitetin Valladolid Spanje, per vitit akademik 2020-2021.

Afati i fundit per aplikim eshte: 15 Mars, 2020

I gjithe procesi i aplikimit kryhet online, duke klikuar ne linkun:


Per t'u njohur me fushat e studimit, klikoni ne linkun: