Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per Studentet ne Universitetin e Bolonjes, Itali

Ne kuader te programit ERASMUS + eshte hapur thirrja per plikime per bursa mobiliteti per studentet e Bachelor dhe Master  te Universitetit te Tiranes ne Universitetin Bolonjes, Itali, per semestrin e pare te vitit akademik 2018-2019.

Dokumentet duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe duhen derguar te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al

Afati i fundit per aplikim: 30 Prill, 2018