Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa per studentet dhe stafin akademik ne Universitetin Trakya, Turqi

Ne kuader  te programit Mevlana Exchange eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet dhe stafin akademik  ne Universitetin Trakya, Turqi per vitin akademik 2020-2021.

Afati i fundit per aplikim eshte: 04 Mars, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe te drgohen te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.alNivelet e studimit per studentet:
-Bachelor (viti i III nuk mund te aplikoje)
-Master (viti II nuk mund te aplikoje)
-Doktorature

Per t'u njohur me fushat e studimit klikoni ne linkun:https://mevlana.trakya.edu.tr/pages/belgeler