Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Eramsus+ per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Eberswalde, Gjermani per semestrin e pare te vitit akademik 2019-2020.

Fushat e studimit:
Bachelor: International Forest Ecosystem Management (IFEM)
Master: Forest Information Technology (FIT)
Master: Global Change Management (GCM)
Master: Forestry System Transformation (FST)

Afati i fundit per aplikim eshte: 29 Maj, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al