Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundësi aplikimi për bursa për studentët në Universitetin Silesian të Teknologjisë Poloni

Në kuadër  të programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për studentët në Universitetin Silesian të Teknologjisë në Poloni për semestrin e parë te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 15 Maj, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al