Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa per Studentet ne Universitetin Tuscia, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte shtyre thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet  ne Universitetin Tuscia Itali per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 10 Shkurt, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e studimit, klikoni ne linkun:
https://www.unitus.it/en/unitus/orientamento1/articolo/orientamento  (per lendet qe ofrohen ne gjuhen italiane)

Lendet ne gjuhen angleze orforhen ne "Master in Forestry and Environmental Sciences" sipas linkut: