Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa shkembimi per studente dhe stafin akademik ne Universitetin Trakya ne Turqi

Ne kuader te programit Mevlana Exchange eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet dhe stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin Trakya ne Turqi, per vitin akademik 2019-2020.

Afati i fundit per te aplikuar eshte data 28 Shkurt, 2019.

Dokumentacioni dorezohet dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e marredhenieve me Jashte dhe Studente, Sektori per Marredhenie me Jashte si dhe dergohet i skanuar permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al

Per me shume informacion ne lidhje me bursat, vizitoni linkun: