Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per studentet e Doktoratures dhe stafin akademik per bursa Erasmus + ne Universitetin Radboud, Hollande

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet e Doktoratures dhe stafin akademik ne Universitetin Radboud ne Hollande per pjesemarrje ne shkollat verore.

Shkollat verore organizohen: nje ne Korrik dhe nje ne Gusht, 2019

Afati i fundit per aplikim eshte: 05  Prill, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al