Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Mesines, Itali

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte shtyre thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Mesines, Itali per semestrin e pare te vitit akademik 2019-2020.

Fusha e Studimit: Biologji

Afati i fundit per aplikim eshte: 14 Qershor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al