Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per studentet per bursa Erasmus+ ne Universitetin Staffordshire, Angli

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin Staffordshire ne Angli, per semestrin e pare  te vitin akademik 2019-2020.

Kohezgjatja e bursave: nje semester

Afati i fundit per aplikim eshte 26 Prill, 2019

Fushat e Studimit: 
-Shkenca Kompjuterike
-TIK
-Biznes dhe Marketing

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al