Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi bursa studimi ne Universitetin Shangai Jiao Tong, Kine

Informacionin nga Instituti Konfuci i Universitetit te Tiranes mbi mundesine e studimit per studentet e Masterit dhe Doktoratures prane Shanghai Jiao Tong University (SJTU) ne Kine, i cili ofron 60 programe Master dhe 41 programe Doktorature qe zhvillohen ne gjuhen Angleze.

Per me shume informacion ne lidhje me keto programe dhe bursat e ofruara per studentet, te interesuarit mund te vizitojne linkun: http://en.gs.sjtu.edu.cn