Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundësi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik ne Universitetin Mehmet Akif Ersoy, Turqi

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik  ne Universitetin Mehmet Akif Ersoy, Turqi per semestrin e dyte te viti akademik 2019-2020

Afati i fundit per aplikim eshte: 24 Shkurt, 2020

Fusha e studimit: -Biologji

Llojet e mobilitetit: -Shkembim i stafit akademik per mesimdhenie/trajnim

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori i marredhenieve me jashte nga e Hena ne te Enjte, ora 10.30-11:30 dhe 14.30-16.00, si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al

Per t'u njohur me fushat e studimit, klikoni ne linkun:https://www.mehmetakif.edu.tr/