Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundësi aplikimi për bursa Erasmus+ për stafin në Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari


Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik, ndihmes akademik dhe stafin administrativ  ne Universitetin Kodolanyi Janos, Hungari per vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 25 Shkurt, 2020

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e mesimdhenies dhe trajnimit, klikoni ne linkun: