Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Njoftimi per raundin e 2 te thirrjes per aplikime te perbashketa per projekte kerkimi mes Shqiperise dhe Austrise

Njoftim per hapjen e roundit te dyte te thirrjes per projekte te perbashketa kermimore, tekniko-shkencore mes Shqiperise dhe Austrise, se bashku me udhezimet se si duhen plotesuar keto aplikime.

Periudha per paraqitjen e ketyre aplikimeve prane AKKSHI-t eshte nga data 10.04.2018-30.05.2018.

Projektet jane per nje periudhe dyvjecare dhe maksimumi i financimit per grantin per cdo vit eshte 500.000 Leke.


Me poshte eshte njoftimi i skanuar i mberritur nga rektorati, Drejtoria e Komunikimi te UT-se