Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Partner search form by Research and Higher Education Monitoring and Analysis Centre (Lithuania)

MOSTA Research and Higher Education Monitoring and Analysis Centre, Vilnius/Lituani,  ofrohen si partner dhe kërkojnë bashkëpunim me të gjitha ato institucione që duan të aplikojnë në thirrjen “Science with and for Society”, të programit Horizon 2020.

Fushat e interesit ku mendohet të aplikohet janë:
 
·         SwafS-05-2018-2019: Grounding RRI practices in research and innovation funding and performing organisations
·         SwafS-14-2018-2019: Supporting the development of territorial Responsible Research and Innovation
·         SwafS-21-2018: Advancing the Monitoring of the Evolution and Benefits of Responsible Research and Innovation
 
Bashkëngjitur do të gjeni materialin informues,
 
Secili institucion shqiptar i interesuar, duhet të kontaktojë me pikën e kontaktit (Mr. Ramojus Reimeris, E-mail info@mosta.lt),  me qëllim gjetjen e koordinatorit dhe ngritjen e konsorciumit.

 Për çdo pyetje apo paqartësi lutemi kontaktoni me z. Julian Zaimi, specialist i AKKSHI ne adresen e emailit: Julian.Zaimi@nasri.gov