Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Programi CEEPUS III

Informacion mbi Programin CEEPUS III  te ardhur nga Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet e Rektoratit te UT-se. CEEPUS eshte Program i Shkembimit te Europes Qendrore per Studime Universitare dhe ofron bursa per mobilitete, shkembime e aktivitete afatshkurtra, aktivitete mesimore, shkolla verore, etj