Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Programi i bursave hungareze_Stipendium Hungaricum 2020-2021!

Qeveria e Hungarisë, përmes Fondacionit Publik Tempus, për vitin akademik 2020-2021, ka shpallur programin e bursave shtetërore “Stipendium Hungaricum” për shtetasit e huaj, të cilët dëshirojnë të ndjekin studimet pranë universiteteve publike të Hungarisë.

 

Theksojmë se të gjithë kandidatët duhet të aplikojnë ONLINE në faqen e Fondacionit TEMPUS apply.stipendiumhungaricum.hu deri në datën 15 janar 2020 (afati fundit). Përveç kësaj, kandidatët duhet të dorëzojnë detyrimisht nëpërmjet postës në adresë të Drejtorisë së Integrimit, Koordinimit, Marrëveshjeve dhe Asistencës të Ministrisë së Arsimit, Sportit dhe Rinisë të gjithë dokumentet e ngarkuara në sistemin online sipas kritereve të përcaktuara nga Fondacioni Publik Tempus deri në datën 18 janar 2020 (afati i fundit).Stipendium Hungaricum Scholarship Programme


Call for Applications for Bachelor's, Master's, one-tier Master's and non-degree programmes 2020  2021 


Call for Applications for doctoral programmes 2020  2021