Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Shtyhet thirrja për aplikime për bursa mobiliteti për stafin akademik në Universitetin Teknologjik Bialystok në Poloni për trajnim

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte shtyre thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik ne Universitetin Teknologjik Bialystok ne Poloni per trajnim (ne Javen Nderkombetare te Trajnimit, 2-6 Dhjetor, 2019)

Fushat e studimit:
-Informatike dhe 
-Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Afati i fundit per aplikim eshte: 1 Tetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al