Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Mariborit, Slloveni, per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Mariborit, Slloveni, per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 17 Tetor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al