Faqja kryesore‎ > ‎Bursa Erasmus‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per studentet ne Universitetin e Humboldt-it Gjermani

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet ne Universitetin e Humboldt-it Berlin, Gjermani per semestrin e dyte te vitit akademik 2019-2020.

Afati i fundit per aplikim eshte: 08 Nentor, 2019

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Marredhenieve me Jashte dhe Studentet, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Per me shume informacion per fushat e studimit, klikoni ne linkun:

Per te ndjekur mibilitetin, studenti duhet te jete njohes i gjuhes gjermane minimalisht ne nivelin B1.