Faqja kryesore‎ > ‎

Bursa studimi nga Turqia


Në kuadër të bursave për studime universitare dhe pasuniversitare, Republika e Turqisë ka akorduar për studentët e huaj bursa në Turqi për vitin akademik 2015-2016.
 
Aplikimet për bursë të kandidatëve janë të hapura deri më 31 Mars 2015 dhe do të bëhen në mënyrë elektronike nëpërmjet adresës së mëposhtme: www.turkiyeburslari.gov.tr
 
Bursat përfshijnë:

- Kompensimin mujor (600TL për studime universitare, 850 TL për master dhe 1200TL për doktoraturë)

- Tarifën e shkollimit

- Një vit mësim pa pagesë të gjuhës turke

- Akomodim pa pagesë

- Biletë udhëtimi vajtje ardhje

- Sigurimin e shëndetit
 
Kandidatët mund të aplikojnë vetëm në një program bursash në përputhje me formimin e tyre arsimor.
 
Për më shumë informacion vizitoni: 


Comments