Faqja kryesore‎ > ‎

Ceremonia e diplomimit 2015-2016

Ditën e mërkurë, në datën 12 Tetor 2016, ora 18.00, prapa Godinës A do të zhvillohet ceremonia e diplomimit të studentëve
që përfunduan studimet në vitin akademik 2015-2016.

Të gjithë studentët e diplomuar këtë vit janë të ftuar tëa marrin pjesë, po ashtu edhe gjithë personeli akademik, 
personeli ndihmës mësimor-shkencor dhe ai administrativ

Urime dhe suksese të mëtejshme të gjithë studentëve.