Faqja kryesore‎ > ‎

CEREMONIA E DIPLOMIMIT 2017-2018

Njoftohen të gjithë studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës të cilët kanë përfunduar studimet në programet e studimit "Bachelor" dhe "Master" se :

Në datë 21.11.2018 ora 17 organizohet ceremonia e diplomimit në mjediset e Fakultetit të Shkencave të Natyrës.

Jeni t
ë lutur që sipas grafikut të mëposhtëm të tërhiqni uniformat pranë magazinës së fakultetit (Godina A).