Faqja kryesore‎ > ‎

Cikli i Dytë Master Profesional Viti i Dytë

Master Profesional Informatikë Biznesi

 

Lënda

Datë

Ditë

Salla

Ora

Si shkruhet mikroteza

06.01.2016

E Mërkurë

401B

13:00-15:00

Etikë biznesi

11.01.2016

E Hënë

101B

16:00-18:00

Administrim projekti

15.01.2016

E Premte

Klasa D1

14:00-16:00

Sisteme raportimi

21.01.2016

E Enjte

412A

17:00-19:00


Master Profesional Menaxhim i Teknologjive të Informacionit

 

Lënda

Datë

Ditë

Salla

Ora

Aplikime mobile

12.01.2016

E Martë

401B

16:00-18:00

Manaxhim Njojhurish

18.01.2016

E Hënë

101B

16:00-18:00

Arkitekturë qëndre të dhënash

21.01.2016

E Enjte

412A

14:00-16:00


Master Profesional në Inxhinieri Matematike dhe Informatike

Lënda

Datë

Ditë

Salla

Ora

Plotësime në Informatikë

08.01.2016

E Premte

304C

14:00-16:00Comments