Faqja kryesore‎ > ‎

(FINAL CALL) CONFERENCE ANNOUNCEMENT (FINAL CALL) ICNSM2019, 15 - 16 May 2019, University of Tetova

Kemi kënaqësinë të ju ftoj të aplikoni për të marrë pjesë në Konferencën e Tretë Ndërkombëtar të Fakultetit të Shkencave Matematike-Natyrore (ICNSM2019), e cila do të mbahet në Tetovë (Republika e Maqedonisë së Veriut),  15-16 Maj 2019.

 

Mirëpresim të gjithë të interesuarit (pedagogë, studiues dhe studentë) të cilët janë të interesuar nga lëmitë në vijim: Shkenca Kompjuterike, Matematikë, Biologji, Kimi, Fizikë, Gjeografi dhe Ekologji.

 

Datat e rëndësishme: 

-Dorëzimi i abstraktit:  30 Mars 2019

-Konfirmimi i abstraktit të pranuar:  7 April 2019

-Mbajtja e konferencës15-16 Maj 2019

-Dorëzimi i Punimit të plotë: 30 Maj 2019

 

Dërgimi i abstrakteve bëhet në email adresën e konferencësicnsm@unite.edu.mk

 

Për informata shtesë vizitoni ueb faqen e konferencës 

https://sites.google.com/unite.edu.mk/fnsm-conference/welcome, ose na kontaktoni nëpërmjet email adresës:  icnsm@unite.edu.mk