Faqja kryesore‎ > ‎

Ftese per pjesemarrje ne Konferencen 41 Nderkombetare te KDIMDP

Me ftesë të Komisionerit për të Drejtën e Informimit dhe Mbrojtjen e të Dhënave Personale (KDIMDP), jeni të ftuar të merrni pjesë në sesionin e hapur të Konferencës së 41-të Ndërkombëtare të Komisionerëve të Mbrojtjes së të Dhënave dhe Privatësisë që zhvillohet në datat 23-24 Tetor, 2019 në mjediset e Pallatit të Kongreseve, Tiranë.

 

Për të marrë pjesë në këtë konferencë duhet të regjistroheni paraprakisht. Informacionin e plotë për regjistrim e gjeni në linkun https://privacyconference2019.info/registration/.

 

Për çdo pyetje apo paqartësi mund të kontaktoni në adresat e emailit contact@privacyconference2019.info   dhe/ose  info@idp.al