Faqja kryesore‎ > ‎

Ftese per studime ne Universitetin e Sofjes, Bullgari

Departamenti per mesimin e gjuhes bullgare per studentet nderkombetare prane Universitetit "St. Kliment Ohridiski" te Sofjes dhe Institutit per studentet e huaj kane filluar kryerjen e kurseve pergatitore te gjuhes bullgare, me qellim regjistrimin e tyre me pas ne universitete te ndryshme te Bullgarise.

Per me teper informacion: www.deo.uni-sofia.bg