Faqja kryesore‎ > ‎

Gradua Project

Ftohen studentët e Fakultetit të Shkencave të Natyrës, të regjistrohen në platformë duke vizituar adresën http://gradua.almalaurea.it/ duke ndjekur udhëzimet në Manual për studentët për të aplikuar në platformën e GRADUA-s 

Nëpërmjet regjistrimit në platformën GRADUA, studentët mund të krijojnë CV-në e tyre personale, të çertifikuar nga Universiteti, të kenë qasje të lehtë në informacion mbi mundësitë e punës / praktikës profesionale, të përgjigjen në oferta pune direkt përmes platformës, të kontaktohen nga kompanitë, etj.    

Për më shumë informacion ju ftojmë të vizitoni faqen e projektit, mund të vizitoni portalin zyrtar GRADUA PROJECT si dhe faqen e Projektit në Facebook.