Faqja kryesore‎ > ‎

Informacion dhe shperndarje tek stafi akademik dhe studentet e doktoratures njoftimin e ardhur nga zyra IRO e UT-se se në datat 11-13.12.2020 do të organizohet Konferenca Ndërkombëtare Shkencore e 29-të me titull “Knowledge in Practice” në qytetin Bansko, Bullgari.


ĉ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:59 AM
Ċ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:59 AM
Ċ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:59 AM
Ċ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:59 AM
Ċ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:58 AM
Ċ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:58 AM
ĉ
Marlind Golloshi,
Nov 11, 2020, 2:59 AM
Comments