Faqja kryesore‎ > ‎

International School on Nuclear Methods for Environmental and Life Sciences

Njoftim per pjesemarrje ne  "International School on Nuclear Methods for Environmental and Life Sciences" e cila organizohet ne Becici , Budva ne Malin e Zi me datat  22-28 Prill 2018.

Shkolla eshte e hapur per studentet e vitit te trete Bachelor si dhe studentet e Masterit dhe Doktoratures.