Faqja kryesore‎ > ‎

INTERNATIONAL STUDENT WEEK IN BELGRADE (ISWiB) 2018 – CALL FOR APPLICATIONS

Njoftimin per hapjen e thirrjes per aplikim per Javen Nderkombetare Studentore e cila do te organizohet  ne Beograd, Serbi ne datat 15-23 Korrik 2018.


Aplikim kalon ne dy faze. 

Faza e pare eshte plotesimin i formularit te aplikimit dhe faza e dyte eshte intervista me skype. 


Per me shume informacion lutemi vizitoni websiten www.iswib.org