Faqja kryesore‎ > ‎Kimia‎ > ‎

Inxhinieria e Proceseve Kimike Master I Shkencave

Viti I Inxhinieria e Proceseve Kimike  11.06-30.06
LENDA DATA SALLA ORA
PROJEKTIMI I PROCESVE DHE IMPIANTEVE 1 12.06 343A 8:00-10:00
PROCESET E TRANSFERIMIT 2 18.06 343A 10:30-12:30
MODELIMI MATEMATIK DHE FIZIK NE INDUSTRINE KIMIKE 25.06 343A 10:30-12:30
SHKENCA METERIALEVE 29.06 243A 13:00-15:00
PARIMET E NDARJES NE INXHINIERINE KIMIKE 2 05,07 343A 8:00-10:00  
Comments