Faqja kryesore‎ > ‎Kimia‎ > ‎

Kimi Master I Shkencave

Viti I
11.06-06,07
LENDA DATA SALLA ORA
CILESIA NE ANALIZEN KIMIKE 11.06 314A+319A 8:00-10:00
KIMI KUANTIKE 15.06 314A+319A 8:00-10:00
KIMI E KOMPONIMEVE KOMPLEKSE 19.06 314A+319A 8:00-10:00
TEORI DHE PRAKTIKE E SINTEZES ORGANIKE 27.06 314A+319A 8:00-10:00
RADIOKIMI 02,07 314A+319A 8:00-10:00
SUPLEMENT I KIMISE ORGANIKE 06,07 314A+319A 8:00-10:00
KIMI E KOMPONIMEVE ORGANO- METALIKE 22.06 314A+319A 8:00-10:00
SENSORET ELEKTROKIMIK DHE BIOSENSORET 22.06 314A+319A 8:00-10:00
Comments