Faqja kryesore‎ > ‎

Lista e kandidatëve fitues nga trojet, kategoritë e veçanta dhe shtetas të huaj , për vitin akademik 2018-2019

Nr.

Programi i studimit

Emër Mbiemër

Kategoria

 

1

Bachelor Teknologji Informacioni dhe Komunikimi

Shpëtim Alini

Troje/ Maqedoni

Fitoi

2

Bachelor Informatikë

Shpëtim Alini

Troje/ Maqedoni

Fitoi

3

Bachelor Informatikë

Endrit Fazlliu

Troje/ Preshevë

Fitoi

4

Bachelor Matematikë

Eli Dinarama

Troje/ Kosovë

Fitoi