Faqja kryesore‎ > ‎

Listat e renditura per aplikimet e ciklit te pare pas Raundit te 3

Regjistrimi i kandidatëve bazuar në renditjen e shpallur dhe kuotat e mbetura do të kryhet VETËM në datë 30 Tetor 2019 ora 14:00, ne godinen B, Kati I pare

Pas këtij orari NUK DO TË KETË ASNJË REGJISTRIM.

Për tu njohur me listat sipas programeve te studimit kliko: Këtu