Faqja kryesore‎ > ‎

Listat e renditura per aplikimet e ciklit te pare pas raundit te 3, viti akademik 2020-2021

Regjistrimi i kandidatëve bazuar në renditjen e shpallur dhe kuotat e mbetura do të kryhet VETËM në datë 29 Tetor 2020 ora 14:00, ne godinen B, Kati I pare

Pas këtij orari NUK DO TË KETË ASNJË REGJISTRIM.

Për tu njohur me listat sipas programeve te studimit kliko: KETU