Faqja kryesore‎ > ‎

Logimi ne sistem

1- Hapni adresen e email-it  emer.mbiemer@fshn.edu.al


2- Akseso adresen   education.fshn.edu.al/Smart/  dhe kliko mbi butonin "Sign in"


3- Kliko mbi butonin AcceptPer te dale nga portali fillimisht mbyllni email-in dhe me pas portalin e hedhjes se notave
Comments