Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + ne Rumani

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa per mobilitete ne Universitetin IASI (Aleksandrou Ioan Cusa i Iasi-it), Rumani per semestrin e dyte te vitit akademik 2017-2018

Ne kete program mund te aplikojne studentet e te tre cikleve (Bachelor, Master dhe Doktorature) si dhe stafi akademik dhe administrativ. 

Aplikimi eshte online ne linkun htttps://erasmusplus.uaic.ro/wp-login.php?action=register

I gjithe aplikimi eshte online. 

Afati i aplikimit eshte 15 Tetor, 2017