Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa ERASMUS + ne Universitetin Tuscia, Itali

Ne kuader te programit Erasmus + KA107 eshte hapur thirrja per aplikime per bursa per mobilitete per semestrin e dyte te vitit Akademik 2017-2018 per studentet e ciklit te pare (Bachelor) dhe ciklit te dyte (Master) ne Universitetin Tuscia, Itali.

Afati i fundit per aplikim: 24 Nentor, 2017

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit si dhe te dergohen te skanuara permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al.

Kohezgjatja e burses: 1 semester

Per te shkarkuar formatin e Learning Agreement klikoni ne adresen: http://www.unitir.edu.al/images/Bursat/Learning_Agreement.pdf