Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + ne Universitetin Valladolid, Spanje

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studentet, trajnim te stafit akademik dhe administrativ te UT ne Universitetin Valladolid, Spanje.

I gjithe procesi i aplikimit kryhet online, ne linkun: 


Kohezgjatja e mobilitetit per studentet: 5 muaj
Kohezgjatja e mobilitetit per stafin akademik dhe administrativ: 5 dite + 2 dite udhetim

Afati per aplikim: 28 Shkurt, 2018