Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus + per stafin akademik ne Universitetin "Petru Maior", Rumani

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin e "Petru maio" te Targu Mures, Rumani.

Dokumentet duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredheneive me Jashte, si dhe duhet te dergohen te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al.

Kohezgjatja e mobilitetit: 5 dite + 2 dite udhetim

Afati per aplikim: 12 Shkurt, 2018

Fusha e studimit: -Teknologji Informacioni dhe Komunikimi
                               - Administrim Biznesi