Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per Bursa Erasmus+ ne UniversitetinSaint Louis, Belgjike

Ne kuader  te programit Erasmus + KA107eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet  e Bachelorit dhe Doktorantet e Universitetit te Tiranes ne Universitetin Saint-Louis, Bruksel, Belgjike, per semestrin e dyte te vitit akademik 2017-2018.

Kohezgjatja e Burses: 3 muaj

Afati i fundit per aplikim eshte 10 Nentor, 2017.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Komunikimit si dhe te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al me subjekt: "Aplikim per burse ne Universitetin Saint-Louis, emrin dhe mbiemrin tuaj"