Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa Erasmus+ per stafin akademik dhe administrativ ne Portugali

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per trajnim te stafit akademik dhe administrativ te UT ne Konsorciumin Mare Nostrum, Portugali 

I gjithe procesi i aplikimit kryhet online, ne linkun: 


Kohezgjatja e mobilitetit: 5 dite + 2 dite udhetim

Afati per aplikim: 31 Dhjetor, 2017