Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa mobiliteti per stafin akademik ne Universitetin e Sofies, Bullgari

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin e Sofies St. Kliment Ohridski ne Bullgari.

Dokumentet duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT-se, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredheneive me Jashte, si dhe duhet te ddergohen te skanuara ne e-mailin: iro@unitir.edu.al.

Kohezgjatja e mobilitetit: 5 dite + 2 dite udhetim

Afati per aplikim: 25 Janar, 2018

Fusha e studimit: -Gjuhe e Huaj  dhe Biologji