Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa per stafin akademik te UT ne Universitetin Bandirma Onyedi Eylul ne Turqi

Ne kuader te programit Mevlana eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per stafin akademik per mesimdhenie ne Universitetin Bandirma Onyedi Eylul te Turqise per vitin akademik 2018-2019.

Dokumentet duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e UT, Drejtoria e Komunikimit, Sektori i Marredhenieve me Jashte si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al 

Kohezgjatja e bursave:
-Stafi akademik per mesimdhenie:  2 jave

Fushat e shkembimit per stafin akademik:
-Studime biznesi, Shkenca e Menaxhimit, Ekonomi, Finance, Marredhenie Nderkombetare, Shkenca politike dhe administrim publik, Shkenca kompjuterike

Per me shume informacion vizitoni portalin e UT, www.unitir.edu.al, rubrika "Bursa shkembime"

Afati per aplikim: 15 Shkurt, 2018