Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa per studente dhe staf akademik

Ne kuader  te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa mobiliteti per studente dhe stafin akademik ne Universitetin Staffordshire, Angli per vitin akademik 2017-2018.

Afati i fundit per aplikim eshte 05 Maj, 2017.

Dokumentat duhen dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit, Sektori  per Marredhenie me Jashte,  si dhe te dergohen te skanuara ne e-mailin iro@unitir.edu.al