Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per bursa per studente ne Universitetin Eberswalde, Gjermani

Ne kuader te programit Erasmus + eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per studentet e nivelit Bachelor dhe Master ne Universitetin Eberswalde, Gjermani, per vitin akademik 2017-2018.

Fushat e studimit:
- "International Forest Ecosystem Management" per  studentet e nivelit Bachelor dhe
-  "Forest Information Technology" per studentet e nivelit Master

Afati i fundit per aplikim eshte 17 Maj, 2017

Dokumentacioni duhet dorezuar dorazi ne Rektoratin e Universitetit te Tiranes, Drejtoria e Komunikimit, Sektori per Marredhenie me Jashte si dhe te dergohet i skanuar permes postes elektronike ne adresen iro@unitir.edu.al