Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi aplikimi per stafin akademik dhe administrativ te UT ne Universitetin Nova de Lisboa, Portugali

Ne kuader  te programit Erasmus + KA107eshte hapur thirrja per aplikime per bursa shkembimi per stafin akademik dhe administrativ te Universitetit te Tiranes ne Universitetin Nova de Lisboa, Portugali.

Kohezgjatja e Burses: 5 dite + dite udhetim

Afati i fundit per aplikim eshte 10 Nentor, 2017.

Procesi i aplikimit kryhet online ne kete link:

Per me shume informacion lidhuni me zyren IRO te Rektoratit, ne adressen e e-mailit: iro@unitir.edu.al