Faqja kryesore‎ > ‎

Mundesi bashkepunimi me ambasaden dhe institucionet akademike franceze

Ambasada franceze ne Tirane informon mbi mundësinë e aplikimit për bursa për kërkuesit e rinj, për një periudhë 12 mujore në Francë (Visiting Fellowship Program for Young Researchers), mbështetur nga Ministria e Jashtme Franceze dhe Ministria Franceze e Arsimit, Kërkimit dhe Inovacionit. Këtu më poshtë është linku për akses në këtë aplikim.